Kvalitetssäkring av metoden & tekniken

Vi låter dig fokusera på det du är bäst på – din produkt. Medan vi fokuserar på det vi gör bäst – högkvalitativ forskning. 

Algoritm för kvalitetskontroll

Atenga Insights har under många år utvecklat och tränat en algoritm som säkerställer kvaliteten på dina data. Samma algoritm ordnar och gör dina data begripliga. Detta är den verkliga kraften i vår SaaS-plattform.

Att få relevanta respondenter

En annan viktig faktor är att ställa rätt frågor till rätt personer. Därför samarbetar vi med de viktigaste panelerna för att se till att vi inte frågar alla, utan dina kunder och potentiella kunder.

Högkvalitativ forskningsdesign

En relevant forskningsdesign är kärnan i vår programvara för prisinformation. Det innebär att du som kund inte behöver utforma din forskning – vi gör det åt dig. Med hjälp av avancerad teknik har vi gjort det möjligt för dig att få en 100 % unik forskningsdesign, samtidigt som forskningsdesignen håller den kvalitet som en expert måste ha.

Tidsrelevanta resultat

Den tid är förbi då du köpte prisrådgivning för hundratusentals kronor och fick en leveranstid på sex månader. De senaste åren har visat att världen är snabb och att saker och ting förändras snabbt. För många branscher är det överflödigt att vänta sex månader på dessa insikter. Men med PriceAgent får du dina resultat inom 24-48 timmar.